Schoonheidsbehandelingen

De behandeling wordt aangepast aan uw huid en persoonlijke voorkeur, dat doe ik volgens een behandelplan. Samen kijken we welke het beste bij u past.

Een behandeling bestaat altijd uit een aantal vaste onderdelen:

Daarnaast kunt u nog kiezen voor:

Deze losse onderdelen kunt u ook los boeken.

MEDIK8

Ik werk met de mooie VEGAN producten van MEDIK8. Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte en met een bewezen staat van dienst. Het merk heeft op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen zoals:
Medik8

Platinum facial

Verouderde huid, beschadigd door de zon, fijne lijntjes, rimpels en voor direct resultaat. Helpt bij het activeren van de collageenproductie, maakt de textuur glas en geeft een echt WOW factor.

Clarity Facial

Acne, ongelijke huidskleur. Stimuleert celvernieuwing en zuivert de poriën, pakt vlekken en mee-eter aan waardoor de huid kalmer wordt, verfrist, schoon en zijdezacht aanvoelt.

Deep Hydration Facial

Droge, uitgedroogde, schilferige en verouderde huid. Herstelt het vochtniveau in alle huidlagen om de huid opnieuw te hydrateren.

Glowing Facial

Lusteloze, doffe huid, vermoeide teint, pigmentatie, fotoschade en huid die wordt beïnvloed door seizoenveranderingen. Pept de natuurlijke gloed van de huid op en verlicht gebieden met verkleuring.

Calming Facial

Lage immuniteit, huidandoeningen, acne, geïrriteerde en overgevoelige huid. Kalmeert onmiddellijk ontstoken, blozende, rode, gevoelige huid. Helpt ontstekingen te verminderen en de natuurlijke barrière van de huid te herstellen.