Microneedling

Als je het beauty nieuws en de trends volgt, is de kans groot dat je hebt gehoord van microneedling. Of dermarolling zoals sommigen het graag noemen. Eenvoudig gezegd is microneedling een van de snelste en eenvoudigste manieren om een stralende, gelijkmatige en jeugdig ogende huid te krijgen.

Anti-veroudering voordelen

Door de vele factoren die bijdragen aan een te vroege of een natuurlijke veroudering, kan microneedling drastisch helpen deze problemen te verminderen en om te keren.

Ook is microneedling effectief tegen haaruitval, dit doen we met een speciale hair growt serum. Bij (Acne) littekens stimuleren wij de huid om meer collageen en elastieke aan te maken. Afhankelijk van het soort litteken kan het resultaat verschillen.

microneedling

Hoe werkt microneedling?

Tijdens een microneedling behandeling wordt er met de Philings pen met zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld. Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid. Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals: hyaluronzuren (huideigen vochtbinders) extra goed opgenomen. Tevens wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich ‘onder’ het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Net als bij andere huid verbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker en langer het effect. Daarom raden wij een kuur aan van 3 behandelingen, elke om de 10-14 dagen.

Voordelen van microneedling

keurmerk - microneedling
microneedling

Phi-ion Plasmalift

Het effect van een ooglift zonder operatie. zeg botox en fillers maar snel vaarwel! phi-ion plasmalift is de nieuwe holistische methode om al uw rimpels zichtbaar te verminderen_verwijderen en toch uw eigen gezicht te behouden.

Phi Ion plasmalift is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkige huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een ​​hermodellerend en verjongend effect te creëren.

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, bepaalt de Philings plasmalift specialist of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden.

Phi Ion plasmalifti is één van de PhiLings huidbehandelingen ontwikkeld door de PhiAcademy. De Phi ion plasma behandeling is gebaseerd op het creëren van minuscule gaatjes naast de spanningslijnen op de huid, dit proces veroorzaakt een onmiddellijke samentrekking van de huidvezels waardoor er een strakker, modellerend en verjongend effect op treedt.

Phi Ion plasmalift zorgt voor een effectieve blepharoplasty (correctie van hangende oogleden) zonder dat hierbij een operatieve ingreep nodig is. Tevens kan het gebruikt worden voor het liften van de nek, behandelen van littekens waaronder acne littekens evenals de behandeling van rimpels. Tot slot kan het ook huidvlekken verwijderen.

Hoe werkt het?

De Phi Ion plasmalift gebruikt de plasmatoestand van deeltjes. Het ioniseert gassen uit de lucht om een micro elektrische ontlading te creëren welke een vervluchtiging van de overtollige en hangende opperhuid laag veroorzaakt . Het is niet agressief en tast de diepere lagen van de huid niet aan.

Deze revolutionaire methode is in staat om vergelijkbare resultaten te halen met cosmetische operaties zoals:

phi ion - plasmalift