Huidverbetering met microneedling

Als je het beauty nieuws en de trends volgt, is de kans groot dat je hebt gehoord van microneedling. Of dermarolling zoals sommigen het graag noemen. Eenvoudig gezegd is microneedling een van de snelste en eenvoudigste manieren om een stralende, gelijkmatige en jeugdig ogende huid te krijgen.

Anti-veroudering voordelen

Door de vele factoren die bijdragen aan een te vroege of een natuurlijke veroudering, kan microneedling drastisch helpen deze problemen te verminderen en om te keren.

Ook is microneedling effectief tegen haaruitval, dit doen we met een speciale hair growt serum. Bij (Acne) littekens stimuleren wij de huid om meer collageen en elastieke aan te maken. Afhankelijk van het soort litteken kan het resultaat verschillen.

microneedling - philings

Hoe werkt microneedling?

Tijdens een microneedling behandeling wordt er met de Philings pen met zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld. Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid. Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals: hyaluronzuren (huideigen vochtbinders) extra goed opgenomen. Tevens wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich ‘onder’ het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Net als bij andere huid verbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker en langer het effect. Daarom raden wij een kuur aan van 3 behandelingen, elke om de 10-14 dagen.

Kijk voor meer mooie resultaten bij Portfolio!

De Philings microneedling is te boeken per behandeling of in kuur verband.

keurmerk - microneedling